За нас

Фермата ни се намира в с. Гурмазово, община Божурище. Основната ни дейност е свободно отглеждане на кокошки носачки. Регистрирани сме в Българската агенция по безопасност на храните с код BG01 за свободно отглеждане на носачки. Отговаряме на всички изисквания по този метод – кацалки, навеси, достатъчен брой вратички водещи към двор за разходка, сянка и вода на двора и т.н. Държим на хигиената и безопасността – даваме ежемесечни проби в лаборатории за салмонела, инфлуенца и т.н.. Отглеждаме и зайци, патици, гъски, бройлери, пъдпъдъци, пуйки.

Тъй като сме на мнение, че малките български производители трябва да се подкрепят и за да достигнем до по-голям брой клиенти сме в съдружие с ферма за телешко и свинско месо от Асеновград, агнешко от Родопите и птицеферма от Пазарджик. Всичко е БЪЛГАРСКО.

Животните се отглеждат както следва:

  • Птици – хранят се с царевица, жито, ечемик и се отглеждат на свободен принцип
  • Зайци – клетъчно отглеждане и хранене с люцерна, царевица и жито.
  • Пъдпъдъци – клетъчно отглеждане и хранене със зърнени култури.

Не използваме думата „пасищно“ пред всеки продукт, която освен да вдига цената тройно не върши друга работа. Държим да предлагаме качествени български продукти на нормални и достъпни цени.

Количката е празна

Доставка до дома

Правим лична доставка за цяла София всеки понеделник, сряда и петък. Гарантираме свежестта на продуктите - до 24 часа след производството са при вас - пресни, охладени и транспортирани с хладилен автомобил.

Вземете от магазин

Поръчайте от онлайн мaгазина и вземете от място с 5% отстъпка!