ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА МЕСО И БЪЛГАРСКИ ФЕРМЕРСКИ ПРОДУКТИ

ФЕРМА ГУРМАЗОВО

ФЕРМА ГУРМАЗОВО Ви предлага небивало разнообразие от фермерски продукти онлайн. В нашия онлайн магазин за месо ще намерите първокласни продукти от отглеждани свободно животни.

продукти
Качествени продукти произведени от малки български ферми
автомобили
Транспорт с хладилни автомобили, за да имате свежи продукти на масата
Регистрация
Регистрация в Българската агенция по безопасност на храните
фермерски продукти онлайн, онлайн магазин за месо

ЗА ФЕРМА ГУРМАЗОВО – БЪЛГАРСКИ ФЕРМЕРСКИ ПРОДУКТИ ОНЛАЙН

Открийте качество и разнообразие на достъпни цени в нашия онлайн магазин за месо, яйца, зърнени, млечни и много други фермерски продукти.

За нас

Фермата ни се намира в с. Гурмазово, Божурище. Произвеждаме първокласни кокоши и пъдпъдъци яйца, а животните ни се отглеждат свободно и се хранят с естествени зърнени храни – царевица, жито и ечемик.

За нашия онлайн магазин за месо

В стопанството на Ферма Гурмазово край София има още бройлери, гъски, патици, пуйки и зайци. Водени от убеждението, че клиентите ни заслужават подбрани храни от български производители, обогатихме предлагания от нас асортимент с продуктите на партньорите ни от цялата страна. В нашия онлайн магазин за месо ще откриете телешко и свинско месо от Асеновград, агнешко от Родопите и пилешко от Пазарджик, както и конско, заешко месо и много други изцяло български продукти, произведени с много внимание и любов.

ПРОДУКТИ
Поръчай своите продукти онлайн
Продукти
Междинна сума : 7.73 лв.

Виж количката Завърши поръчката

Доставка до дома

Правим лична доставка за цяла София всеки понеделник, сряда и петък. Гарантираме свежестта на продуктите - до 24 часа след производството са при вас - пресни, охладени и транспортирани с хладилен автомобил.

Вземете от магазин

Поръчайте от онлайн мaгазина и вземете от място с 5% отстъпка!